Meubelspuiterij

In onze meubelspuiterij verwerken wij een diversiteit aan producten zoals keukenfrontjes, ladefrontjes, kastdeuren, stoelen, tafels, binnendeuren, speakerboxen, bedden en kinderledikantjes.

Onze spuitcabine is 99.9% stof vrij.

Onze werkwijze is erop gericht om een goede kwaliteit te leveren. Wij komen de producten demonteren, transporteren naar de werkplaats, schoonmaken/ ontvetten, schuren, gronden, schuren, plamuren/afkitten, schuren, aflakken met een kleur naar keuze en dan weer monteren. 

We gebruiken professionele verven van het merk VEVEO voor binnen alleen water gedragen verven. De lakken zijn kras-stootvast, kleurecht en huidvet bestendig.

Wij beginnen met de CELSOR AQUA TITANIUM SPRAY PRIMER in de gewenste kleur, dus de primer is al in kleur. Dan schuren wij de producten licht op (matteren) en spuiten dan met matte, zijde of hoogglans af. Na een goede droogtijd en uitharding van de verflaag komen wij de producten weer monteren.

 

Voorbeelden van kastenrenovaties gespoten met een professionele Wagner Aircoat verfspuit.

Bij van keukenkastjesspuiten kunt u terecht wanneer u problemen heeft met loslatende folie op uw keukenfronten. Wij kunnen de folie verwijderen en de keukenfronten overspuiten in de gewenste kleur.


Waarom keukenfronten overspuiten?

U heeft een keuken waar u eigenlijk nog zeer tevreden over bent maar de folie op de fronten is gescheurd of bobbelt. Als de folie niet meer helemaal strak dekt kan er vocht onder komen. De kosten voor het vervangen van een enkele deur kunnen al snel hoog oplopen, laat staan voor het vervangen van de complete keuken! U wilt het probleem van de loslatende folie oplossen, maar u wilt niet de hele keuken vervangen. Het verwijderen van de folie en het spuiten van de frontjes is een goed en betaalbaar alternatief. Wij spuiten met grote regelmaat keukenfrontjes waarvan de folie niet mooi meer is. Wij lossen het probleem van loslatende folie in uw keuken definitief voor u op door uw keuken professioneel te renoveren.


Wat gaan we doen?

Bij van Keukenkastjesspuiten worden uw keukenfrontjes vakkundig vrijgemaakt van de folie. Daarna kunnen de frontjes in een door u gewenste kleur worden gespoten. Bij onze verf leverancier kunnen wij meer dan 1000 verschillende kleuren laten mengen, er is altijd een kleur die bij uw interieur past.
Na het monteren van de frontjes oogt uw keuken weer als nieuw! Zo heeft u een vlotte en mooie oplossing voor de loslatende folie in uw keuken. En niet te vergeten ook nog eens veel voordeliger en minder werk dan het aanschaffen van een nieuwe keuken!

 

Heeft u interesse in het laten overspuiten van uw keukenfronten? Twijfel niet en vraag direct vrijblijvend een offerte aan! Om u sneller van dienst te zijn vragen wij u om enkele foto’s van uw keuken bij te voegen, zodat wij een accurate prijs kunnen opgeven. U kunt dit sturen naar : info@keukenkastjesspuiten.nl

Info@keukenkastjesspuiten.nl