Wat verstaan we onder keukenrenovatie?

Hieronder verstaan we het overspuiten van uw keuken. De keukenkastjes en de keukenfrontjes worden dan in uw nieuwe kleur gebracht. Het verfspuiten gebeurt in een spuitcabine die 99.9% stof vrij is, met een professionele WAGNER Aircoat verfspuit. De vaste delen worden ter plaatse geverfd. Tevens kunnen wij uw oude of kapotte apparatuur vervangen.  

 

Wat doen we als het om schilderen gaat?

Bij schilderwerk gaan we met de kwast en rollers aan de gang. Een grote steiger is aanwezig zodat we een huis rondom kunnen bereiken (incl. dakkapel). Huizen doen we van buiten maar ook binnen kunnen de kozijnen, deuren en muren gekleurd worden. Binnen werken we met water gedragen verven die niet milieu belastend zijn. Deuren, kozijnen, muren, trappen; alles kan een nieuw fris kleurtje krijgen. 

Wat gebeurt er in de verfspuiterij?

In de spuitcabine die 99.95% stofvrij is, wordt er gewerkt met een hoogwaardige professionele Wagner Aircoat verfpomp met de meest nieuwe spuitpistolen en de bijpassende maten spuitmonden. Er wordt met een redelijk lage druk verf gespoten op het werkstuk met een temperatuur van max 35 graden Celsius. Dit zorgt voor een hogere viscositeit van de verf en vloeit de verf beter. 

 

Offertes

Graag komen we eerst even langs om te kijken naar de mogelijkheden, de werkzaamheden duidelijk te bespreken en u krijgt een prijsopgave zonder verdere verrassingen.

Garantie

Natuurlijk geven wij een garantie op ons werk. Na de levering krijg u 2 maanden garantie op het geleverde werk. Wij komen dan graag de schade herstellen, wij willen alleen tevreden klanten.